Promotia BRD pentru studentii clujeni


Pachetul Student de la BRD a ajuns si pe meleaguri transilvane, in Cluj-Napoca.



 Campania BRD de promovare a serviciilor bancare, folosind moderna idee a organizarii de flashmob-uri in cele mai importante centre universitare ale Romaniei, se pare ca a avut succes, dovada ca a starnit interesul atat al studentilor carora li se adreseaza pachetul Student, cat si al presei, care s-a grabit sa popularizeze aceasta gaselnita de marketing. Mai mult, in ultimele zile, au preluat si altii ideea in clipurile lor publicitare.

Daramarea unui mit, acela ca bancherii sunt niste insi insipizi,vestejiti, inghetati, "cu morga", traind in spatele zidurilor reci ale unor cladiri mult prea luxoase  doar pentru a numara banii, precum niste Hagi-Tudose moderni, e pe cale sa se produca.

Campania BRD pentru tinerii din amfiteatrele romanesti ne arata ca si finantistii pot sa fie... vii, expansivi, sa fie oameni, nu androizi fara suflet.


Cu siguranta, promotia BRD va genera si o intrecere frumoasa, plina de dinamism, intre studentii-dansatori participanti, din diferite orase ale tarii sau chiar dintre facultatile din acelasi centru universitar.


Pachetul de servicii bancare pentru studenti le ofera acestora, pe langa numeroase facilitati, si sansa de a castiga o serie de premii atractive, tocmai bune pentru un tanar student.

Intrati pe site-ul BRD si nu veti regreta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!